Uvodni posvet za posameznike

Uvodni pogovor je primeren za vse tiste, ki želite natančneje izvedeti, ali vam lahko AEQ pristop pomaga pri vaših težavah oziroma ali je za vas primeren. Pogovor lahko poteka v živo v Ljubljani ali preko aplikacije Zoom.

V pogovoru mi boste povedali več o vaših kroničnih stanjih in težavah ter o dogajanju v vaši preteklosti, ki najpogosteje ustvari podlago za kronična stanja v sedanjosti. Na podlagi slišanega vam bo lahko skozi pogovor podal mnenje in pogled AEQ metode o razlogih za vaše trenutno stanje. Prav tako vam bom lahko pomagal določiti najprimernejšo pot učenja AEQ metode za dosego potrebne spremembe pri razumevanju sebe in drugih. Razložil vam bom pomen spremembe povezanosti in zaznavanja sebe ter drugih, ki se mora primerno izboljšati, če želimo spoznati, občutiti in spremeniti vedenje. S primerno spremembo vedenja pa lahko nato spremenimo svoje življenje in rešimo težave, v katerih smo se znašli.

Cena uvodnega srečanja je 80€

Odpoved termina
V primeru odpovedi termina srečanja mora biti ta storjena 48 ur pred dogovorjenim terminom, sicer bo veljalo, kot da smo ga izpeljali v dogovorjenem trajanju.

Termin odpovejte na elektronskem naslovu info@blazjurecic.si.
Name(Required)

O meni

Živijo, sem Blaž - strokovnjak za odpravo kroničnih bolečin in “skritih” posledic stresa.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram