Uspešne zgodbe

Blaž mi je pokazal novo razumevanje glede migrene, ki jo imam že od 7 leta. Z dihalnimi in AEQ vajami sem začela ozaveščat svoje “prenapeto telo” in ga s pomočjo vaj postopoma sproščati. Po terapijah sem začela drugače reagiratin na situacije v odnosih, veliko mirneje prenašam tudi stresne dogodke.
Nuša Gnezda
Trenerka in podjetnica
Za sodelovanje z Blažem sem se odločil, ker sem želel izboljšati svojo fizično pripravljenost in počutje. Blaž je v proces treningov vnesel celovit pristop k zdravemu življenjskemu slogu od fizičnega treninga, prehrane, obvladovanja stresnih situacij do zavedanja delovanja lastnega telesa. Sodelovanje priporočam vsem, ki želijo napredovati in izboljšati svoj življenjski slog!
Nejc Slovnik
CEO Point Out agency
Blaž ima vse lastnosti, ki so potrebne za učinkovito učenje metode AEQ. Ni ga strah priznati napak, pomanjkljivosti ali težav. To ga ne pelje v premočna čustva, ki bi mu zameglila razum in vodila v skušnjavo, da razloge za neuspeh pripiše drugim ter tako sebe razbremeni odgovornosti. Čeprav ni prijetno gre v analizo dejanj ter se na napakah uči. To mu daje pravico biti učitelj saj lahko le taka oseba razume, skozi kaj gre oseba, ki jo uči. V dosedanjem razvoju je dosegel in mnogokje presegel vse zahteve in pričakovanja, ki jih postavljam in imam do učiteljev AEQ metode.
Aleš Ernest
avtor Aeq metode
Najboljša stvar pri Blažu je, da kot osebni trener ne gleda samo "trenerskega" dela zgodbe, ampak gleda na svoje stranke bolj kot na skupno celoto večih dejavnikov. Narediti trening in spisati jedilnik je najlažje. Narediti trening in jedilnik, ki se ga bo oseba držala na dolgi rok in ga sprejela kot način življenja, pa je popolnoma druga zgodba.
Mitja Mirtič
CEO Goolets LTD
AEQ vaje so mi pomagale pri bolečinah v hrbtenici in kolenu, pa tudi s splošnim zavedanjem svojega telesa in večjo umirjenostjo. Zdaj veliko bolje razumem "mind-body connection" oz. kako se stres nabira v telesu, ne samo v glavi - in skrite vzroke za svoje poškodbe in bolečine. Blaža toplo priporočam, saj je zelo dobro izobražen, profesionalen in pozoren - skratka vreden vsakega centa.
Primož Božič
Co-Founder - WeCreateCourses
Z Blazom oz. AEQ metodo sem zacel razumevati povezavo med mojim fizicnim in psihicnim stanjem oz. da je to eno. Bolj sem pozoren na svoje telo in kako moje telo reagira oz. se napne v dolocenih situacijah. S tem zavedanjem je prisla tudi vecja kontrola nad posledicami teh reakcij. Ce bi v preteklosti npr. v situaciji, ki me razjezi to jezo izrazil na neprimeren nacin ali pa jo potlacil, jo sedaj lazje izrazam na primeren nacin in dejansko spreminjam okoliscine oz. situacije, ki me razjezijo. Rekel bi, da imam predvsem vec zavedanja. Ni pa to cudezna tableta, potrebno je vloziti cas in trud.
Aleš Blatnik
Za terapijo pri Blažu sem se odločila po priporočilu znanca. Imela sem več težav, ki so bile posledice izgorelosti. Pred terapijami sem že bila seznanjena z mind-body pristopom, zavedala sem se, da je pomembno urediti svoje misli in odzive saj bo to umirilo tudi telo. Z Blažem sva preko pogovorov in svetovanja to razumevanje še poglobila ter postavila na raven mojih težav in dojemanja. Začela sem se bolj zavedati svojih odzivov ter obnašanj, ki so bila naučena v otroštvu, ter vzorcev, ki sem jih prevzela od svojih prednikov. Poleg pogovora je bila zame ključno tudi dodajanje vaj. Preko njih sem ponovno začutila svoje telo ter se naučila kako sprostiti mišice, ki so bile prenapete in so mi povzročale bolečine. Ni bila vsaka vaja prava, preko rednega izvajanja vaj doma sem začutila katere mi bolj pomagajo in katere manj. Zares sem hvaležna za to izkušnjo, ki mi je odprla novo pot iz kroničnih bolečin. Pot ni lahka, kar nam terapija ponudi je orodje za izboljšanje stanja, delo pa moramo narediti sami. Po 6 mesečni terapiji pri Blažu čutm bistveno izboljšanje, najpomembneje pa je to, da znam reagirati na bolečino ko se vrne. Tudi po zaključeni terapiji nadaljujem z vajami, saj vidim, da mi pomagajo zmanjšati napetost ter začutiti telo, posebej v stresnih obdobjih.
Anja Suknaič
Blaž me je opolnomočil s konkretnimi orodji, s katerimi sem občutno izboljšal kakovost svojega življenja, tako osebno kot poslovno - zdravje, performance, odnose… Skozi AEQ vaje sem povečal pozornost in zavedanje nad svojim telesom ter začel prepoznavati svoje neoptimalno, avtomatsko vedenje. To mi je pomagalo, da spremenim odziv in dosežem željene rezultate.
Jan Forsthuber
CEO & Co-Founder - DeltaHub
AEQ vaje so mi pomagale pri bolečinah v hrbtenici in kolenu, pa tudi s splošnim zavedanjem svojega telesa in večjo umirjenostjo. Zdaj veliko bolje razumem "mind-body connection" oz. kako se stres nabira v telesu, ne samo v glavi - in skrite vzroke za svoje poškodbe in bolečine. Blaža toplo priporočam, saj je zelo dobro izobražen, profesionalen in pozoren - skratka vreden vsakega centa.
Hvala ti Blaž za danes, bil kar utrujen, ko sem prišel k tebi, sedaj pa brez bolečine v prsih in zelo dobro počutje! Wow..hvala ti
Včerajšna terapija je bila ful močna v pozitivnem smislu. Ponoči sem doživela par razsvetljenj, kot da se je sestavil en del sestavljanke. Tko res močna sporočila za moje pojme. Zbudil me je neki ob 1ih zjutri in je sam začel metat vn tko da sm si šla pol kr zapisat da do jutra nebi slučajno kej pozabila. Se veselim naslednjega srečanja.
Blaž, hvala za meni odlično delavnico. Veliko zame uporabnih “vsebin” in primerov, ki si jih dal. Še spoznavam in ne morem verjeti, kako sem bila in sem še v neki odvisnosti in se borim spremeniti zadeve, a kot sva že govorila in sem tudi poslušala Aleša, bom počasi tudi več problemov uredila in rešila, kot ji “proizvedla”.  Vaje, ki so izgledale zelo lahko , so mi povzroćile celo kasneje glavobol. Telo in glava se upirata.  Lažje pa je, da slišiš tudi ostale, da veš da nisi sam v tem.  Super delavnica in vodiš suvereno, skratka odlično.  Že čakam novo.
Hvala vnaprej, ter za danes zelo zanimiv pogovor. Meni se skozi poovor odpira zelo veliko tem, ki jih nisem še predelal 100% oziroma odprl. Hvala ti.
Ernest P.

Ste se prepoznali v težavah drugih in si jih tudi sami želite odpraviti?

Preizkusite 60-minutni uvodni posvet. Ta je namenjen spoznavanju z mojim načinom dela, pogovoru o vaših težavah in ciljih ter predlogu za odpravo le-teh.

V kolikor se odločite za skupno sodelovanje, so nadaljne obravnave popolnoma prilagojene vašim individualnim željam in potrebam.
Rezervirajte uvodni posvet

O meni

Živijo, sem Blaž - strokovnjak za odpravo kroničnih bolečin in “skritih” posledic stresa.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram