Coaching za poslovneže

Visok stres, sprejemanje težkih odločitev, dolge ure dela, negotovost, finančni pritiski, usklajevanje poslovnega in družinskega življenja ….

Vse to so razlogi, ki poslovneže mnogokrat vodijo v izgorelost, nespečnost, panične napade, depresijo in slabo fizično pripravljenost.

Da bi se uspešno ubranili vseh negativnih posledic, ki jih poslovni svet terja od vas, morate imeti visoko telesno in psihološko podporo.

Znati morate učinkovito upravljati s svojo energijo, da ste lahko na dolgi rok kos hitremu tempu in visokim pritiskom. V nasprotnem primeru, se vam bo telo slej ko prej uprlo.

Poznati morate svoje podzavestne vzorce in prepričanja, če želite sprejemati bolj premišljene poslovne odločitve. Sicer se boste še naprej vreteli v cikličnih neuspehih in dosegali povprečene poslovne rezultate.

Prav tako pa potrebujete notranjo stabilnost, da lahko mirno in odločno vodite ljudi in projekte, namesto, da bi to počeli impulzivno in čustveno.

Pri vsem tem vam lahko pomaga moj Coaching za poslovneže.

Gre za individualno svetovanje s prepletom znanj transakcijske analize, AEQ metode ter AEQ dihanja, principov visoke telesne pripravljenosti in zdrave prehrane.

Na podlagi vaših individualnih težav, ciljev in želja, skupaj oblikujemo načrt, ki vam bo omogočil uspešno obvladovanje posledic visokega stresa ter boljšo izrabo časa in energije za večjo učinkovitost pri delu.

S postopnim razvijanjem telesne in psihološke inteligenco boste imeli kompetenčno prednost, ki vam bo omogočala prodornejšo in uspešnejšo grajenje poslovnih zgodb.

Si želite dvigniti svojo poslovno uspešnost?

Preizkusite 60-minutni uvodni posvet. Ta je namenjen spoznavanju z mojim načinom dela, pogovoru o vaših težavah in ciljih ter predlogu za odpravo le-teh.

V kolikor se odločite za skupno sodelovanje, so nadaljne obravnave popolnoma prilagojene vašim individualnim željam in potrebam.
Rezervirajte uvodni posvet

O meni

Živijo, sem Blaž - strokovnjak za odpravo kroničnih bolečin in “skritih” posledic stresa.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram