Blaž Jurečič

Sem Blaž Jurečič - coach, predavatelj, učitelj 3.stopnje AEQ metode, učitelj 2.stopnje AEQ dihanja ter učenec transakcijske analize.

Zadnjih 12 let pomagam ljudem pri izboljšanju njihovega zdravja ter dvigu kvalitete življenja.

Začel sem kot osebni trener – strankam sem pomagal do boljše telesne pripravljenosti s pomočjo poznavanja temeljnih principov treninga, zdrave prehrane in načel oblikovanja trajnih navad.

Danes pa posameznikom pomagam na bolj celosten način – z dodanimi veščinami coachinga ter elementi transakcijske analize poglobljeno rešujem probleme izgorelosti, bolečin, slabega počutja in druge posledice stresa.

Rezervirajte uvodni posvet

Nazivi in certifikati

Učitelj AEQ Odnosov 1. stopnje
Učitelj AEQ Dihanja 2. stopnje
AEQ Metode 3. stopnje

Uspešne zgodbe zadovoljnih strank

Blaž mi je pokazal novo razumevanje glede migrene, ki jo imam že od 7 leta. Z dihalnimi in AEQ vajami sem začela ozaveščat svoje “prenapeto telo” in ga s pomočjo vaj postopoma sproščati. Po terapijah sem začela drugače reagiratin na situacije v odnosih, veliko mirneje prenašam tudi stresne dogodke.
Nuša Gnezda
Trenerka in podjetnica
Za sodelovanje z Blažem sem se odločil, ker sem želel izboljšati svojo fizično pripravljenost in počutje. Blaž je v proces treningov vnesel celovit pristop k zdravemu življenjskemu slogu od fizičnega treninga, prehrane, obvladovanja stresnih situacij do zavedanja delovanja lastnega telesa. Sodelovanje priporočam vsem, ki želijo napredovati in izboljšati svoj življenjski slog!
Nejc Slovnik
CEO Point Out agency
Blaž ima vse lastnosti, ki so potrebne za učinkovito učenje metode AEQ. Ni ga strah priznati napak, pomanjkljivosti ali težav. To ga ne pelje v premočna čustva, ki bi mu zameglila razum in vodila v skušnjavo, da razloge za neuspeh pripiše drugim ter tako sebe razbremeni odgovornosti. Čeprav ni prijetno gre v analizo dejanj ter se na napakah uči. To mu daje pravico biti učitelj saj lahko le taka oseba razume, skozi kaj gre oseba, ki jo uči. V dosedanjem razvoju je dosegel in mnogokje presegel vse zahteve in pričakovanja, ki jih postavljam in imam do učiteljev AEQ metode.
Aleš Ernest
avtor Aeq metode
Najboljša stvar pri Blažu je, da kot osebni trener ne gleda samo "trenerskega" dela zgodbe, ampak gleda na svoje stranke bolj kot na skupno celoto večih dejavnikov. Narediti trening in spisati jedilnik je najlažje. Narediti trening in jedilnik, ki se ga bo oseba držala na dolgi rok in ga sprejela kot način življenja, pa je popolnoma druga zgodba.
Mitja Mirtič
CEO Goolets LTD
1 2 3 4
Mnenja ostalih zadovoljnih strank

Znanje sem poleg praktičnih izkušenj vsa ta leta nabiral tudi skozi številna izobraževanja in seminarje - tako domače kot tuje.

Največji vpliv na moje razumevanja človeškega delovanja pa so v zadnih letih imeli mentorji dr. Zoran Milivojević (psihoterapevt), Anton Majhen (psihoterapevt in mentalni trener) ter Aleš Ernst (ustavnovitelj AEQ metode).

Prehojena pot mi je omogočila, da danes človeka obravnam kot celostno bitje - preplet telesnega, duševnega in psihičnega.

Pri reševanju težav ljudi in doseganju njihovih ciljev se zato ne omejujem le na eno metodo, temveč združujem različne tehnike in veščine – z namenom, da dosežemo kar najboljše rezultate!

Rezervirajte uvodni posvet

O meni

Živijo, sem Blaž - strokovnjak za odpravo kroničnih bolečin in “skritih” posledic stresa.
phone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram